top of page

Thetahealing® dziedināšanas tehnikas mūsu nodarībās jau pavisam drīz!

Pasaulei patīk, kad viegli iet! Jā, ne jau es to teicu pirmā – Viņš, Ziedonis, to izdarīja. Bet šodien, mērcējoties, sautējoties un kaifojot Berlīnes pirtiņās, es domāju – kas tas tagad ir, kas te notiek? Un tas ir tieši tas – VIEGLI!





Spirāles malu malās. Gan spirāldinamikas studijās tepat, Berlīnē, kur ņemamies ar savu fizisko mājiņu – ķermeni – lai viņš nesāp un turas vietā. Un spirāles tagad atkal – studējot un no rīta līdz vakaram praktizējot ThetaHealing® tehnikas - ejot iekšā DNS spirālēs.


Un vai tad tas ir labi tā, ka tik viegli? Es arī par to domāju un nonācu pie viena. Cilvēkiem, kuri jau kādu laiku meditē vai dzīvo apzinātu dzīvi, katra nākošā tehnika, kura palīdz tiekties augstāk un dziļāk, vai pavisam vienkārši – tuvāk Mīlestībai, nāk arvien vieglāk. Man tā ir ar ThetaHealingu.

Lai praktizētu ThetaHealing dziedināšanu, ir tikai viens priekšnoteikums – Cilvēkam ir jādzīvo tajā apziņā, ka ārpus fiziskās matērijas ir vēl kāda – Augstāka Gudrība, kura caur mūsu smadzenēm un DNS piedalās radīšanā un manifestācijā. Es domāju, ka tad, ja Cilvēks tādu no sirds noliedz vai neatzīst, tad ThetaHealing tehnikas īsti nederēs.


ThetaHealingā katra paša ziņā paliek kā to Augstāko Apziņu dēvēt – par Dievu, Radītāju, Apziņu, Mīlestību, Lauku, kvantiem, matricu vai vēl visādi, jebkādi. Mans pasniedzējs Roberts to sauc par Schoepfung – Radīšana. ThetaHealing strādā ārpus egregoriem un personifikācijām.

Mīļie, es esmu pamatīgi iedvesmota. Lai izslēgtu to, ka ThetaHealing tehnikas, ko pazīst visā pasaulē, netiktu izmantotas ļaunprātīgi, arī man bija jāparaksta gari un plaši dokumenti, kurā viens no punktiem ir aizliegums ierakstīt tehnikas atvērtos video un palaist, lai peld nezināmās tālēs. Tādēļ grupās, kurās vadu, ThetaHealing tehinkas būs pieejamas tikai klātienē vai online slēgtajās grupās.

bottom of page