top of page

Par sevis un savas dzīves radīšanu jaunajā laikmetā

Mīļie, labdien malu maliņās! Sveiciens Jaunajā gadā visiem no vēl vienas paradīzes zemes virsū – Pērnavas līča piekrastes, kur uz brīdi esmu noenkurojusies mazā radošā atvaļinājumā, lai jau rīt un parīt vadītu nodarbības Rīgā un ceturtdien piezemētos Vācijā ThetaHealing® padziļinātās studijās.

Es esmu nepasakāmi laimīga un pateicīga par to, ka tieši tāds viņš ir, tas Jaunais Laikmets. Ka tad, kad uzdrošināmies un tad, ja pa īstam klausāmies savā sirds jeb Dvēseles balsī, mēs varam kļūt par savas realitātes un savas pasaules Radītājiem! Jo mēs tādi esam.





Tieši par to ir šis – Jaunais Laiks, par kuru runā malu malās un visā pasaulē. Mēs varam radīt savu realitāti, ja vien esam dziļā kontaktā ar savu sirdi un piekoriģējam savā prātā tās matricas jeb neapzinātos uzskatus, kuri mums traucē radīt un piedzīvot savu dzīvi tādu, kādu vēlamies to piedzīvot.


Mums ir dota iespēja sākt jau šodien. Par to ir šis laiks. Un par to viņš būs arvien vairāk.

Un par to ir arī viss, ko es pēdējos gados studēju un mācos, izmēģinot senās un jaunās tehnoloģijas pati savā dzīvē. Gan yin joga, gan lauka meditācijas, gan ThetaHealing® ir par to – par sev nederīgo matricu atrašanu, tīrīšanu, mainīšanu, pārinstalēšanu – kā prātā, tā ķermenī un visā savā dzīvē. Jo viss ir viens. Un viss ir saistīts. Un skaidrs, ka tas brīžiem ir arī sāpīgi un nepatīkami un izpaužas kā krīzes. Lai pēc tam izietu gaismā un paliktu uzticībā sev pašam. Lai nonāktu Radīšanā.

Un tā šorīt, uz prieka un iedvesmas viļņa, aicinu arī jūs līdzi un kopīgā pulkā mūsu online praksēs! Man patīk to saukt par caurlaidības atjaunošanu – kā fiziskā, tā enerģētiskā plānā.

bottom of page