top of page

Sievietes skaistums un sievietes laime

Esmu laimīgi nogrimusi sejas fitnesa, sejas pašmasāžu, sieviešu prakšu un vēl dažādās #antiage un dabiskas novecošanas mācībās. Labākajās manā mūžā, kurās esmu mācījusies par seju un sievietes veselību un skaistumu.



Mana ikdiena joprojām ir lekcijas, prakses, pašprakses, tehniku atstrādes, mājasdarbi, diplomdarba rakstīšana un daudz, daudz, daudz laimes un iedvesmas. Un vēl taču ir darbošanās ar manām mīļajām modelītēm zoom! Skaidroju, rādu, kopā darbojamies un priecājamies!

Sejas fitnesa prakses ir kaut kas simtkārt un tūkstoškārt vairāk par sejas praksēm. Kā teica kāda mana draudzene – “prakses vispirms noņem no sejas traģēdiju”.

Un vēl tās iztaisno muguru, maina stāju, tās maina ne vien sejiņu uz atslābušāku un skaistāku, tās maina arī iekšējo stāvokli uz gaišu un priecīgu. Tās vairo sievišķību, tās vairo rūpes un prieku par sevi. Tās rada vēlēšanos biežāk ielūkoties spogulī un uzsmaidīt sev pašai – vismīļākajai, visskaistākajai. Tās padara sievietes skaistākas un laimīgākas.

Sievietes skaistums un sievietes laime iet cieši kopā. Un tas, ka mums ir iespēja savu skaistumu un iekšējo gaišumu uzturēt un vairot ar tik daudzām, dažādām un pilnīgi dabiskām metodēm, tā ir laime. Tā ir sievietes laime 21. gadsimtā, kad priekšlaicīgi novecot nemaz negribētos.


bottom of page