top of page

Sieviete dzīvo ķermenī

Par ko gan padomāt un uzrakstīt lietainā dienā, esot uz miera un labsajūtas viļņa? Par mums pašām.

Mēs, sievietes, dzīvojam ķermenī. Jo dziļāk sevī ieķermeņojamies un apzināmies savu sievišķo un dievišķo dabu caur saviem skaistajiem ķermeņiem, jo dziļāk nostabilizējamies pašas savā mierā, viedumā, intuīcijā un sievišķībā. Kā kaķenes. Katra īpaša, katra citādāka. Bez formu standartiem un uzvedības dogmām. Vienīgā un īpašā ES.


Kad cauri dažādo fizisko prakšu brikšņiem pirms nu jau gandrīz 8 gadiem atklāju maigo yin jogu, es jutos aplaimota un apdāvināta. Maiga, stiepjoša prakse, kas padara mūs caurlaidīgākas, lokanākas, plastiskākas un atbrīvo arī mūsu muskuļos, fascijās un citās ķermeņa struktūrās gadiem uzkrātās emocijas un stresus.

Jo vairāk iestrēgušās emocijas pamet mūsu ķermeņus, jo dziļāk esam pašas sevī un caur ķermeni piedzīvojam to, kā tas ir – atslābt, atlaist, paļauties, baudīt un zināt. Ar ķermeni.

Tagad es jūtos aplaimota un apdāvināta vēlreiz. Dažādās skaistuma prakses, kuras pēdējos gados pētu un mēģinu, turpina un padziļina to, ko uzsāka yin joga.

SKAISTUMA PRAKSES NAV TIKAI SKAISTUMA PRAKSES. Tās atbrīvo emocijas, stresus un ilgstoši krātu spriedzi un sabloķējumus smalkajos muskulīšos, kas izvietoti mūsu smukajās sejiņās. Esot nepārtrauktā mikrosasprindzinājumā, sejas muskuļi izmaina ne vien mūsu vaibstus, bet arī neļauj mums atbrīvoties no ilgstošas vai akūtas spriedzes, kuru mēģinām dabūt no sevis prom ar mentālu skaidrošanos un analīzi.

Pašizaugsme iet roku rokā arī ar mentālu sevis izzināšanu, taču, mēs dzīvojam ķermenī. Sievietes atveseļojas un kļūst skaistas tad, kad sevi dziedina ķermeniski, caur ķermeni savienojoties pašas ar savu dziļāko viedumu un dvēseli. Sieviete dziedinās ar dažādām, sievietes veselībai un skaistumam paredzētām ķermeņa praksēm.

Sejas atslābināšanas prakses, dažādas pašmasāžas un vingrinājumi kopā ar elpošanas un citām tehnikām, ir sievietes skaistuma un veselības dārgakmeņi. Tie ir īstie sievišķības instrumenti, kas ļauj piezīvot to - kā tas ir, kad emocijās savilktā seja un līdz ar to arī trauksmes pilnais ķermenis atkal ir kā “balta lapa”, kurā ierakstīt jaunu informāciju. Tādu, kura mums pašām, mūsu skaistumam un veselībai ir visdabiskākā, visdziedinošākā. Tādu, kas mūs padara harmoniskas un skaistas.

Es esmu laimīga, ka esmu to visu atradusi un, ka varu ar jums dalīties, mīļās meitenes, sievietes un dāmas pieaugušā vecumā! Es esmu laimīga, ka arī jums tas viss ir nepieciešams!


bottom of page