top of page

Kad sievietes kļūst skaistas

Vakar vakarā, noslēdzot silto LIVE koncertu ar Valda Atāla “Šūpuļdziesmu vilka bērnam”, Anta teica kaut ko tik skaistu, ka es teicu – es to citēšu, stāstot par mūsu nākošo online pasākumu. Par to, kā sievietes kļūst skaistas, darbojoties ar saviem ķermeņiem, kamēr Anta viņām dzied. Šoreiz Atālu.

KAD SIEVIETES KĻŪST SKAISTAS?

KAD VIŅAS ATKAL STARO?

KAD VIŅAS KĻŪST LOKANAS un MURRĀ KĀ KAĶENES?

KAD VIŅAS NOVECO LĒNĀK?

KAD VIŅAS TIEK ATKAL DZIĻI SAVĀS DZILĒS – PAŠAS SAVOS SKAISTAJOS ĶERMEŅOS?

MĒS ZINĀM, KAD TAS IR! Tas notiek tad, kad viņas:

regulāri rūpējas par saviem mīļajiem ķermeņiem;

kad viņas staipās kā kaķenes dažādās pozās;

kad viņas pa to laiku meditē un skatās uz sevi un uz pasauli kā viedās – pašas no savām dzīlēm, no viņupus.





Pirms vairākiem gadiem, kad klātienes grupās sākām yin jogas praksi – tā ir maiga, lēna, ilga ķermeņa stiepšana, kas apvienota ar meditatīvu procesu, es meitenēm (dažām no viņām bija ap 70) teicu – mums vajadzētu nofotografēties PIRMS un PĒC prakses.

Tās ir divas dažādas sievietes. Bieži vien attālums no ērcīgas, sapūtušās, dusmīgas, aizkaitinātas un sapampušas līdz murrājošai, mierīgai, vingrai un starojoši skaistai ir vien divas stundas.

Tās ir divas stundas, kuras pavadām uz paklājiņiem, staipot savus mīļos ķermeņus visādos virzienos, lai neļautu viņiem aizpampt, aizaugt, safilcēties, sažūt un sašļukt.

Lēnā stiepšanās patiešām ir skaistuma pote – kas vēlas, var par to lasīt arī zinātniski.

Tāpat kā Antas LIVE koncertu klausītāji pateicās krīzei, kura ļāvusi satikties Antas dvēseļu dziedināšanas koncertos pāri visai pasaulei, tāpat es saņemu arvien jaunas un jaunas pateicības no visas pasaules, ka nu beidzot arī visas ķermeņa prakses ir online! Un esmu bezgalīgi laimīga un pateicīga par to. Ka daru savu mīļo darbu un ka cilvēki darbojas ar saviem mīļajiem ķermeņiem! Ka mums visiem to vajag!

bottom of page