top of page

Sievietes, lūpas un korķi jeb – meitenes, krājiet korķus!

Atslābušas lūpas un sievietes veselība ir tas pats, kas cimdiņš ar rociņu vai podiņš ar vāciņu. Sievietes organisms ir izveidots tik skaisti un viedi, ka tajā fiziski redzam to – kas augšā, tas apakšā. Redzamās lūpas mūsu smukajās sejiņās ir cieši saistītas ar lūpām un sfinkteriem sievietes dzimumsistēmā un līdz ar to – ar viņas veselību un ar viņas spēju atslābināties un gūt baudu.



Saspringušas, savilktas, sakniebtas lūpas un muskuļi ap lūpām padara mūs ne vien ārēji dusmīgas, tās turpina uzturēt iekšēju stresu un sasprindzinājumu, kas maina sievišķo hormonu līmeni mūsu asinīs. Emocionāls un enenerģētisks maigums, atslābums, spēja ļauties un baudīt un kā gudrai kaķenei – saspringt un izlaist nagus tikai tad, kad nepieciešams, ir cieši saistīts ar to, kas notiek ar mūsu lūpām. Un otrādi. Psihosomatika.

Lūpu un vēl vienu iekšējā stresa uzturētāju – košļāšanas muskuļu atslābinašanai un stiepšanai izmantosim ne vien vingrinājumus, bet arī dažāda izmēra korķus. Kad pirmās dziļā atslābuma sajūtas būs notvertas, pēc tam korķus maksimāli daudz gribas izmantot arī ikdienā. Arī es, rakstot šo ierakstu, mutē turu korķi.

Tāpēc, meitenes, tas nav joks – lūdzu, sāciet krāt korķus! Noderēs vīna un šampanieša korķi. Arī citi korķi būs labi. To visu smalki apspriedīsim jaunajos kursos!

SEJAS PRAKSES PATIEŠĀM IR SIEVIETES LABĀKĀ MEDITĀCIJA. Turklāt, mēs tās savienosim arī ar elpošanas tehnikām!



bottom of page