top of page

Par ieguvumiem

Mīļie, jā, šodien lai iet – PAR IEGUVUMIEM! Tas atkal sākumā var izklausīties ļoti sausi un teorētiski, bet, kad sākam to praktizēt – tas izrādās milzīgs resursu, spēka un iespēju avots! Mēs varam ikvienā notikumā, kurš mums nepatīk un – tajā skaitā krīzēs – atrast labumus, ieguvumus, “vigodas” –, es daudz mācos krieviski, un man patīk tie precīzie krievu vārdi!





Es ar labumu meklēšanu darbojos jau labu laiku, jo ThetaHealing tehnikās un sistēmā kopumā (tāpat kā daudzās citās psiho-, energo- utt. sistēmās un tehnikās) tas tiek darīts apzināti un šādā secībā:

Aizrokamies līdz lielākajām bailēm, ko situācija izraisa. Tad izreaģējam un pieņemam tās.

Tad pilnīgi atslābināmies un atslābumā jeb “pieslēgumā” sajūtam, sadzirdam, ieraugām jaunus risinājumus, – stresā un saspringumā tas parasti neizdodas. Instinktu varā un bailēs mēs parasti pieņemam nepārdomātus lēmumus un rīkojamies agresīvi, uzbrūkoši vai pārbīstamies un "nolienam alā".

Un tad – izvelkam un pierakstām – LABUMUS, IEGUVUMUS, VĒRTĪGO tajā, kas mums šobrīd liekas slikts un briesmīgs.

Lai tas viss neizklausās kā stresā un krīzēs nonākušu cilvēku pārgudra pamācīšana, es jums vienkārši atkal izstāstīšu kaut ko no sevis. Jo nav jau arī pārāk interesanti, lasot sausu teoriju. Un man vienkārši gribas rakstīt postiņus – atbrīvot radošo enerģiju, kuru parasti ieliku savās nodarbībās.

Piemēram, es tagad ne vien esmu pazaudējusi savu mīļo darbu uz nenoteiktu laiku, bet esmu arī saslimusi tā, ka nevaru izdvest nevienu skaņu. Viens ieguvums ir jau uzreiz – saņēmu zvanu no laboratorijas, ka neesmu apveltītījusies ar Kroni. Mans mīļais ķermenis vienkārši ir sapratis, ka straujā dzīve ir beigusies un priecīgs tagad izslimojas pēc pilnas prgrammas. Dziļais restarts.

Es arī neesmu etalons, kurš uzreiz dejo sajūsmā, kad jāaizkrāso kalendārs un dzīve neturpināsies pēc plāna. Bet es tomēr esmu arī malacītis, jo katru dienu eju savās mīļajās meditācijās, kurās ir vieglāk tikt līdz tam dziļumam, kurā varu sajust – ko es tagad no tā visa IEGŪSTU. Un tas ir DAUDZ.


Mani ieguvumi


Mēs satuvināmies ar tuviniekiem, un mums atkal ir vairāk laika vienam priekš otra – gan whatsapp grupas, kur kārtīgi izsmejamies un atbalstāmies, gan satiekoties 2 metru attālumā pašizolēto teritorijā

daudz brīva, mierīga laika, kura man gadiem ir pietrūcis

mans ķermenis var ļoti dziļi restartēties un atpūsties – viņš murrā no laimes, kaut arī slims

iespēja visu pavasari būt laukos un dabā, un redzēt, kā atdzimst mīļā Zeme

iespēja doties daudzās un garās pastaigās, drīz riteņot

es atkal apzinos īstās vērtības savā dzīvē

es uzzinu daudz patiesību par saviem draugiem

es tērēju daudz mazāk līdzekļu

man ir iespēja daudz būt savās mīļajās mājās

es atgūstu spēku

es atsāku mājās gatavot ēst un ēdu tīri un man veselīgi

man ir laiks skatīties man mīļu skolotāju mācību un prakses video

man ir laiks sakārtot iekrājušos papīru un datora bardaku

man ir laiks sīkāk izpētīt darbošanās iespējas online un – to arī darīt

man ir iespēja izveseļoties pilnīgi

man ir laiks un iespēja apzināti atajunot un padziļināt kontaktu ar Mīlestības plūsmu (Lauku, Radītāju, Dievu – kā nu kurš to savā dzīvē saucam). Tas man palīdz noturēt savienošanos “Augšā un sevī”, saglabāt mieru un uztvert notiekošo ar "skaidru galvu"

es varu dzīvot daudz lēnāk un apzinātāk – man tas ļoti patīk

man ir laiks uzrakstīt postiņus, par kuriem saņemu pateicības

an ir iespēja patiešām sajust, ko tas nozīmē – PALĪDZĪBA

an ir iespēja patiešām sajust, ko tas nozīmē – MĪLESTĪBA

man ir iespēja patiešām sajust, ko tas nozīmē – PATEICĪBA

man ir iespēja patiešām sajust, ko tas nozīmē - NEPIEĶERTIES PAR DAUDZ

es saņemu neparasti daudz mīlestības no cilvēkiem

es atkal sajūtu, cik liela labsajūta iestājas, ļaujoties dzīvei, kurā "mazāk ir vairāk"

es atklāju jaunu paļāvības dimensiju

Ja es tagad ilgāk padomātu, tad pierakstītu vēl vismaz 10 ieguvumus.

Tālāk dara tā. Ieguvumus pieraksta un liek sev acu priekšā, lai sajustu savu dzīvi pārpilnībā. Tā mums ir iespēja palikt pārpilnības plūsmā arī tad, ja ir grūtības un nav lielu materiālo labumu. Tā mēs varam piedzīvot, ka laime slēpjas svarīgās lietās, kuras nevar nopirkt par naudu.

Tie, kam patīk rakt vēl dziļāk un gribas izkļūt no upura lomas, kas šādos laikos ātri vien var piezagties, var sev uzdot jautājumu – kā es to visu savā dzīvē lai sarūpēju? Tagad jau mēs visi kopā to varam sev jautāt – kā mēs to visu lai sev sarūpējam? Un kā es turpmāk savā dzīvē varēšu dzīvot AR IEGŪTAJIEM LABUMIEM, bet bez vajadzības sarūpēt sev noteiktas grūtības.

bottom of page