top of page

Mīlestība ir manī

Šorīt meditējot, man radās vēlme dalīties.


Es Vācijā esmu uzsākusi ThetaHealing® studijas, kuras manī arvien dziļāk atver tās izjūtas, sajūtas un zināšanu, kuras pie manis jau ir atnākušas caur yin jeb ķermeņa dzīļu praksi. Es domāju, ka ikviens cilvēks, kurš uzsāk sava mīļā ķermeņa atvēršanu, kombinējot to ar apzinātību, agrāk vai vēlāk nonāk pie viena. Pie spēcīgas, fiziski izjūtamas pieredzes, kura apliecina – manī un caur mani plūst Mīlestība. Kura tiek saukta dažādos vārdos.




Un mēs pieredzam, ka MĪLESTĪBA IR MANĪ. Gan kā kodols, gan kā plūsma caur mani, gan kā silts lauks ap mani. Kā gaišs un viegls prieks. Kā dziļa labsajūta pašam sevī. Visu laiku. Nepārtraukti. Mums atliek ar to tikai savienoties un būt Mīlestībā. Visu laiku. Nepārtraukti.


Visticamāk, lielākā daļa no mums ir pieredzējuši ciešanas, kuras rodas tad, kad esam noticējuši, ka Mīlestība ir jāmeklē ārpusē – citos cilvēkos, ārējos atribūtos vai vēl kaut kur. Izejot šai pieredzei cauri, mēs vēl un vēlreiz uzzinām un pieredzam, ka MĪLESTĪBA IR MANĪ. Visu laiku. Nepārtraukti. Un man ir izvēle ar to apzināti savienoties, būt tajā un dzīvot tajā. Neprojicējot to ārpusē vai uz kādu. Jo es pats esmu Mīlestība un nav neviena, kuram būtu jāaizpilda tās trūkums manī. Jo neviens to nespēj, izņemot mani pašu. Jo ES TAS JAU ESMU!

Dievs dzīvo ķermenī. Es atkal mācos to pašu, ko līdz šim – spirāldinamikā, yin jogā, tagad ThetaHealingā. Mēs visi tiecamies to atcerēties. Mēs visi tiecamies neciest, mēs visi tiecamies dzīvot Mīlestībā. Un, kad mēs to pieredzam, prakses kļūst liekas. Taču, kamēr mēs no tā atkal un atkal izslīdam, prakses palīdz mums tur atgriezties.

Un es esmu pateicīga dzīļu praksēm, kuras sniedz mums iespēju ar TO savienoties. Pašiem caur savu mīļo, silto ķermeni, kura DNS kodolos un starojumā ap tiem ir TAS – GAISMA, MĪLESTĪBA. Un tieši tā – paši cauri savām dzīlēm – mēs pieredzam, ko tas nozīmē – mīlēt sevi, saudzēt sevi, rūpēties par sevi, nedarīt sev pāri.

Lai mums ir skaista, gaismas pilna diena! "MĪLESTĪBA IR MANĪ" – tas var kļūt par mūsu nolūku meditāciju vai yin ķermeņa praksē. Vai ikdienā.

bottom of page