top of page

Mērķu un sapņu realizēšana

Mīļie manas lapas sekotāji! Mēs pasauli redzam un piedzīvojam ļoti dažādi. Bet iespējams, ka kādam no jums tieši noder!


Ja vien jūs esat gājuši meditācijās, kur instalējam savu nākotni, ticot un cerot, ka tā realizēsies, tad zināt, ka daļa vēlmju piepildās, bet dažas ne par ko! Kāpēc tā? Un vai mums vispār ir brīvā griba kaut ko mainīt un ietekmēt? Vai viss ir iepriekš noteikts?


Manā pieredzē tas ir saistīts ar mūsu apziņas un vibrāciju līmeni un to, cik daudz ejam ego/prāta/gatavu programmu/matricas pavadā un cik daudz sarezonējam ar savu Dvēseli un darām šeit to, ko esam ieplānojuši šeit darīt. Neatkarīgi no tā, kā tas izskatās no aktuālo sociālo uzstādījumu viedokļa. Tas ir tas, kā es to sajūtu. Un tas ir tas, kas manā pieredzē nosaka to, vai mana brīvā griba būt par savas realitātes Radītāju izpaudīsies, vai tomēr nē.


Es esmu gājusi daudzās dažādās praksēs, līdz pat tādām, ko sauc par "Likteņa matricas dekonstrukciju", lai pētītu šo tēmu. Un vienmēr nonāku pie viena – idejām, sapņiem un vēlmēm, kas rodas intuitīvā iedvesmas un prieka stāvoklī un kuru realizācija nesīs labumu gan man, gan pasaulei, būs lemts realizēties. Visu, ko mēģinu izfunktierēt ar prātu – manā dzīvē nestrādā un nerealizējas. Vai realizējas ar milzīgu pārpūli un gribasspēku.


Kā atbrīvoties no mums nederīgām dzimtas, sabiedrības un inkarnāciju matricām un informācijas, kas rada mūsos graujošas pārliecības un liek mums "kāpt uz grābekļiem", kuri darbojas pret mums un pret mūsu iespēju sevi realizēt? Tam ir paredzētas dažādas psihoterapijas un citu jomu tehnikas, kas palīdz tīrīt zemapziņas un smalko lauku saturu. Viena no tādām ir arī ThetaHealing®, ko šobrīd apgūstu, un kuru praktizēsim arī online kursā “Ķermenim un dvēselei”.


Savukārt, no informācijas, kas pazemina mūsu vibrācijas un rada mūsos negatīvas emocijas un nespēju virzīt savu dzīvi harmoniskā gultnē, atbrīvoties ir pavisam vienkārši – neskatīties, neklausīties un neielaist savā laukā un dzīvē. Tikmēr apzināti vairot gaišo un kontaktēites ar savu "Vadītāju", – lai ko mēs katrs ar to saprastu.

bottom of page