top of page

Jaunajai zemei patīk, kad viegli iet!

Mīļie, ir Grieži. Ir milzīgi, fiziski un enerģētiski sajūtami Grieži. Ne tikai pavasara, bet visas Zemes un Zemeslodes. Un, visticamāk – arī tālāk par to. Vienkārši, es neko nezinu no astroloģijas.





To jūt un piedzīvo ļoti ļoti daudzi cilvēki. Es arī viņus pazīstu. Un viņi nav mūki vai jogi. Un viņi strādā visdažādākajās jomās zemes pasaulē.

Un mana iedvesma un manas atziņas, kas šorīt man izbira cauri, mēģinot sajust, ko lai dara ar visu iekustināto, ko lai vēl pasaka, ir par to, KA:

Pasaulē nav nevienas prakses, kas palīdzēs visiem vienādi!

Par to, ka visa atbildība par savu dzīvi un ķermeni ir jāuzņemas katram pašam!

Par to, ka Jaunais Laiks nāk kopā ar spirgtu gaišumu un vieglumu, kuru mēs atrodam paši sevī, nevis “skolotāju” pamācībās.

Par to, ka atmošanās pirmā pazīme ir prieks un vieglums, nevis smagnēja “karmas atstrāde līdz galam”.

Par to, ka savu Ceļabiedru varam iedvesmot ar gaišu, pacilātu prieku, nevis pirksta pakratīšanu un pamācīšanu, ka būs grūti. Tagad viss ir citādāk!

Par to, ka vecās paradigmas kļuvušas tik smagas, ka pašas nogrimst vecās pasaules dzīlēs.

Par to, ka pasaule pamazām pārvēršas vismaz divās vai vairākās pasaulēs, kuras vairs nesatiekas.

Par to, ka mums katram ir izvēle dzīvot viegli un gaiši vai arī smagi un grūti. Tā ir izvēle, par kuru atbildība mums jāuzņemas katram pašam.

Par to, ka abas šīs realitātes nav un vienlaikus ir reālas.

Par to, ka pasaulē arvien vairāk ir tīrā, gaišā, ar ko sarezonēt un būt uz viena viļņa! Un atgriezties tur pēc iespējas drīzāk, ja nobīstamies un noticam vecajam un smagajam.

Par to, ka nekad vairs nebūs tā, kā bija. Būs labāk!

Par to, un vēl visu ko, es pateicos katram jaunam rītam ar putnu dziesmām aiz mana loga! Pateicos, pamostoties pasaulē, kur vērtības ir tīrība, prieks, īstums un vieglums!


Pasaulei patīk, kad viegli iet!

bottom of page